Для потреб тернопільських військових передали прилади нічного бачення та безпілотні літальні апарати

Опубліковано в Новини 31.03.2022

Тернопіль продовжує активно допомагати внутрішньо переміщеним особам, надсилати гуманітарні вантажі у регіони, де зараз тривають бойові дії, та надавати допомогу українським захисникам.

Так, на потреби тернопільських військових формувань міський голова Сергій Надал передав першу партію комплектів сучасного обладнання – прилади нічного бачення та безпілотні літальні апарати.

- Першочергово, допомога йде на східні кордони, де сьогодні люди залучені до виконання бойових дій. Разом з тим,  ми маємо подбати і про охорону нашого міста і забезпечити усім необхідним обладнанням нашу Національну гвардію і поліцію, Збройні сили і Сили територіальної оборони, – зазначив Сергій Надал. –  Сьогодні передаємо тепловізори і дрони, які ми отримали з-за кордону завдяки волонтерам. Бажаємо, щоб вони допомогли рятувати життя та захистити місто і нашу країну. Дякую нашим міжнародним партнерам та спонсорам, які активно передають допомогу, та дякуємо волонтерському штабу Тернополя, які працюють і вдень, і вночі. Працюємо далі – на перемогу!.

Додамо, найближчим часом для потреб тернопільських військових надійде друга партія обладнання.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.