Тернопіль відправив гуманітарний вантаж українським містам на Схід країни

Опубліковано в Новини 29.03.2022

Тернопільська громада продовжує активно допомагати внутрішньо переміщеним особам та надсилати гуманітарні вантажі з метою запобігання кризовим ситуаціям у регіонах, де зараз тривають активні бойові дії.

Так, чергову гуманітарну допомогу на Схід країни відправили тернопільські волонтери спільно з небайдужими громадянами.

Серед відправленого: медикаменти та медичні засоби, продукти харчування, предмети гігієни, засоби захисту, одяг та взуття.

- Ми вчергове відправляємо вантажі на схід Україні тим містам, які найбільше їх потребують. Приємно відзначити, що наші тернополяни спільно з волонтерами активно допомагають як внутрішнім переселенцям, що прибувають до нашого міста, так і військовим частинам і населеним пунктам, які знаходяться під бомбардуванням, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Щиро дякуємо усім волонтерам та небайдужим громадянам, які допомагають та приносять продукти, речі та інше. Ми пишаємось тим, що наше місто стало гуманітарним центром Тернопільщини, хоча це і покладає великі обов’язки та відповідальність на волонтерів. Також закликаю усіх, хто займається волонтерством, якомога швидше відправляти допомогу, отриману з-за кордону, тим регіонам, які потребують підтримки. Адже це допоможе уникнути гуманітарної катастрофи та врятує життя людей.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.