Керував автомобілем під дією наркотиків: на одному із блокпостів Тернопільщини затримали мешканця Луганщини

Опубліковано в Новини 25.03.2022

Літрову пляшку з зеленою речовиною, схожою на марихуану, виявили працівники поліції під час поверхневої перевірки автомобіля на одному із блокпостів Тернопільщини. Уродженець Луганської області, 1978 року народження, керував автомобілем Toyota FJ Cruiser.

При спілкуванні з переселенцем правоохоронці запідозрили, що він перебуває у стані наркотичного сп’яніння. Проте проходити медогляд чоловік відмовився.

Невідому речовину направили на експертизу, а автівку вилучили. Наразі вирішується питання про передачу іномарки Збройним Силам України.

Щодо порушника, то він відповідатиме у суді згідно статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Триває слідство.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.