Тернопіль: ще один фігурант у справі «HELIX» - на волі

Опубліковано в Новини 12.12.2016

Вкладників, які віддали кошти фірмі, просять звертатися у поліцію.

9 грудня з під варти вийшов ще один з організаторів ТОВ «ХеліксКепітал Україна».  Він оплатив заставу у розмірі двох з половиною мільйонів гривень, повідомили в секторі комунікацій ГУНП області.

Підозрюваний у шахрайських махінаціях на мільйони гривень може вільно пересуватися Тернополем, однак не має права покинути обласний центр. Правоохоронці відстежуватимуть його пересування за допомогою електронного засобу.

Після затримання керівників «Хеліксу», кількість ошуканих все зростає. На даний час до поліцейських звернулися понад сотню громадян сум збитків яких сягає понад 10 мільйонів гривень. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, нещодавно працівниками СБУ та поліції викрито трьох керівників товариства з ознаками фінансової піраміди, які незаконно заволоділи грошовими коштами громадян. Їм суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Одного із керівників випустили під заставу в 5 млн гривень раніше.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.