У Тернополі розширять до двох полос два блок-пости

Опубліковано в Новини 06.03.2022

 

Таке рішення 5 березня прийняли під час засідання штабу оборони Тернопільської області.

– Штабом оборони Тернопільської області було прийнято рішення розширити до двох полос блок-пости на Смиківці та Підволочиськ. Хмельницького блок-посту вже немає, однак ми все рівно перевіряємо транспорт, який звідти їде. Третя полоса на Смиківцях буде гуманітарна. Прошу громадян виважено і зі стриманням відноситися, коли поліція або ДСНС проводитиме через ці пости окремі вантажі, а військова служба правопорядку  – військових. У Чорткові, де теж була велика черга автомобілів на блок-посту, розкриваємо його повністю. Це рішення було прийнято після аналізу того транспорту, який туди доїжджає, адже він проходить через інші блок-пости. На інших напрямках ситуація більш-менш стабільна, – повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.  

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.