Тернопільська спортсменка взяла два «золота» на змаганнях в Італії

Опубліковано в Новини 12.12.2016

В командному та особистому заліку.

Восьмого грудня в італійському місті Риднау стартував черговий етап кубка ІBU – другого за значимістю змагання серед біатлоністів. Відкривала змагальну програму одиночна змішана естафета (одиночний мікст). Українська команда у складі тернопільської спортсменки Анастасії Меркушиної та представника Чернігівщини Артема Тищенка стала першою серед 26-ти команд, випередивши пари із Росії, Чехії і Франції, які зайняли друге і треті місця відповідно. Як повідомляє Федерація біатлону України, наші спортсмени не лише були кращими на трасі, але й продемонстрували винятково влучну стрільбу, використавши на восьми вогневих рубежах лише три додаткових патрони (найменше серед усіх учасників).

 

Ще одне «золото» Анастасія Меркушина здобула, вигравши спринт на другому етапі Кубка IBU, що проходить у Риднау. Наша землячка пройшла гонку без промахів та випередила конкуренток з Росії та Німеччини.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.05.2024 soroka
Тернопіль – перше місто України, де діє комісія для допомоги в отриманні відстрочки від мобілізації
У Тернополі, вперше в Україні, створили комісію при міській раді, яка буде допомагати громадянам отримувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.