У Тернополі триває збір речей та продуктів для українців з інших областей

Опубліковано в Новини 01.03.2022

У Тернополі триває збір одягу, харчів та речей першої необхідності для мешканців з інших областей України, де зараз ведуться активні бойові дії.

Про це повідомили на сторінці Тернопільської обласної державної адміністрації.

 – Якщо ми говоримо про потреби то зараз потрібні ліки. Зокрема – кровоспинні для наших воїнів та джгути. Це зараз дуже важливо. Також люди, які хочуть допомогти можуть принести жарознижувальні, антисептики, гігієнічні серветки. Також можна принести засоби гігієни, підгузки, каже начальниця управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради  Христина Білінська. – Також це може бути їжа або, наприклад, енергетики. Їх ми багато відправляємо для воїнів.

Усі охочі допомогти можуть принести необхідне у приміщення Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення, що на вулиці Лисенка, 8 та у Центр науки Тернополя, що на площі Героїв Євромайдану, 4.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.