На Тернопільщині у палаючому будинку згоріла людина

Опубліковано в Новини 12.12.2016

Яка причина пожежі - встановлюють.

12 грудня о 03:47  на пункт зв’язку ДПРЧ-8 Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Нівра Борщівського району. Як вдалось встановити, загорання виникло близько 03:20, повідомила прес-служба Управління ДСНСУ у Тернопільській області.

До місця події негайно направлено чергові караули 8-ї державної пожежно-рятувальної частини (дислокованої на відстані 26 км від місця події) та місцевої пожежної команди селища Скала-Подільська (розташованої на відстані 22 км від місця події). На гасіння залучено 6 чол. особового складу та 2 од. пожежно-рятувальної техніки.

На час прибуття вогнеборців, полум’я встигло поширитись приміщеннями будівлі на загальній площі близько 40 м.кв.

О 04:32 спільними зусиллями пожежу локалізовано. Ліквідацію здійснено о 05:31. Під час гасіння, на місці події виявлено тіло власника будівлі, громадянина 1947 року народження, без ознак життя. Обставини виникнення пожежі встановлюється.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.