На Тернопільщині з палаючої кухні врятували 26-річну жінку

Опубліковано в Новини 09.12.2016

Потерпіла отруїлася газом.

08 грудня о 21:03 на пункт зв’язку 11-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в м. Ланівці в житловому будинку на вул. Привокзальна, 39. На виклик негайно вирушило відділення чергового караулу ДПРЧ-11 в складі 5 чол. Розвідкою, проведеною на місці події було встановлено, що горить кухня житлового будинку на площі близько 4 м.кв.

О 21:10 рятувальники приступили до боротьби з вогнем. Локалізацію пожежі  здійснено в 21:19, ліквідацію – о 21:41. Від вогню врятовано житловий будинок. Також під час гасіння врятовано громадянку, 1980 року. Жінку, що вочевидь зазнала травмування внаслідок дії продуктів горіння, передано працівникам швидкої медичної допомоги. З ознаками отруєння чадним газом її доставлено до реанімаційного відділення Лановецької центральної районної клінічної лікарні.

На місці події загиблих не виявлено. Обставини виникнення пожежі та сума матеріальних збитків встановлюються.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.