У Тернополі оновили пішохідний міст через залізничну колію між вулицями Транспортною і Бродівською

Опубліковано в Новини 10.02.2022

У Тернополі цими днями завершилися роботи з капітального ремонту пішохідного мосту через залізничну колію між вул. Транспортною та вул. Бродівською.

Як розповіли в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, в ході виконання реконструкції працівниками підрядної організації було проведено заміну усіх сходових маршів, перильної огорожі в межах сходових маршів, також відновлено опорні конструкції мосту та проведено їхнє шпаклювання і фарбування.

Для зручності тернополян, фігурними елементами мощення влаштовано також підхід до мосту зі сторони вул. Транспортної, а наразі роботи з влаштування підходу проводяться і зі сторони вул. Бродівської, інформують у міській раді.

Нагадаємо, оскільки конструкція мосту була аварійною та потребувала оновлення, під час проведення ремонтних робіт міст був недоступний для пішоходів. Проте тепер міст повністю оновлений і відкритий для проходу, тож ним уже активно користуються тернополяни.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.