У Тернопільській області оголосили переможців конкурсу «Учитель року-2022»

Опубліковано в Новини 10.02.2022

Заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель взяв участь у церемонії нагородження фіналістів І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022», яка відбулася у ТОКІППО.

- Шановні освітяни! Вітаю Вас з перемогою в обласному етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022». Впевнений, що Ви гідно представите нашу область на всеукраїнському конкурсі. Прийміть найщиріші вітання від голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка та всього депутатського корпусу. Вчитель — це не просто професія, вчитель — це покликання, — сказав Ігор Михайлович, вітаючи переможців. —  Адже ви не просто навчаєте дітей, ви закладаєте фундамент для майбутньої розбудови держави. Переконаний, що ви робите все можливе, аби наші діти виростали гідними громадянами своєї країни. Це — дуже важливо, особливо сьогодні, коли наша рідна Україна переживає нелегкі часи.

Ігор Сопель подякував вчителям за їхню невтомну працю та творчі здобутки і побажав міцного здоров’я, родинного благополуччя, миру, наснаги, успіхів на благо Тернопільщини та всієї України.

За результатами відбіркового та фінального етапів І туру конкурсу визначено кращих у чотирьох номінаціях:

- «Основи правознавства» — Михайло Музичка;

- «Інформатика» — Ірина Михайленко;

- «Мистецтво» — Лопацький Володимир;

- «Біологія» — Лідія Василащук.

Переможці обласного туру візьмуть участь у всеукраїнському конкурсі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.