На Тернопільщині перевіряють підприємство, яке видобуває корисні копалини

Опубліковано в Новини 03.02.2022

Комісія Управління Держпраці у складі начальника відділу в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Олександра Мисака, головних державних інспекторів Богдана Коропатницького та Івана Магмета, відповідно до затвердженого Річного плану  заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) Державною службою України з питань праці  на 2022 рік, перевіряє Товариство з обмеженою відповідальністю «Гаї Розтоцькі будівельні матеріали», яке спеціалізується на видобуванні вапнякового каменю з подальшою переробкою його на будівельні та інші матеріали.

Під час планового заходу державного контролю фахівці Управління звертають увагу на стан дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сферах промислової безпеки, державного гірничого нагляду, охорони та гігієни праці.

Зокрема, перевіряється організація роботодавцем робочих місць та забезпечення безпеки праці найманих працівників, створення для них належних санітарно-гігієнічних умов. Особлива увага звертається на наявність дозвільних документів та декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства на виконання робіт із підвищеною небезпекою та на експлуатацію устатковання підвищеної небезпеки.

Перевірка триватиме до 7 лютого 2022 року.

 

Джерело:  Управління держпраці у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.