За добу на Тернопільщині спалахнуло п'ять будівель

Опубліковано в Новини 07.12.2016

Причини загорання встановлюються.

Працівники Управління ДСНСУ у Тернопільській області успішно ліквідували пожежі, повідомила прес-служба.

6 грудня

13:29. Виникла пожежа господарської будівлі в с. Озерна Зборівського району. Загорання ліквідоване. Черговими караулами ДПРЧ-17 Управління та місцевої пожежної команди с. Озерна. під час гасіння врятовано 2 будівлі. Вогнем знищено покрівлю на площі 40 м. кв., пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

13:39. Зайнялась господарська будівля в с. Чернихівці Збаразького району. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-4 Управління, під час гасіння врятовано 1 будівлю. Вогнем знищено покрівлю на площі 80 м.кв, пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

20:38. Виникла пожежа господарської будівлі в с. Переволока Бучацького району. Вогнем знищено перекриття та покрівлю будівлі на площі 120 м.кв та близько 2 т грубих кормів, пошкоджено речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-9 Управління, під час гасіння врятовано 2 будівлі. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

7 грудня

00:14. Виникла пожежа в приватному житловому будинку в м. Борщів на вул. Гніздовського, 16. Вогнем пошкоджено перекриття будівлі на площі 2 м.кв та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-8 Управління, під час гасіння врятовано 1 будівлю. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

01:45. Виникла пожежа господарської будівлі з дерев’яними прибудовами в одному з домогосподарств в с. Міжгір’я Монастириського району. Вогнем знищено покрівлю  на площі 120 м.кв, дерев’яні прибудови, близько 3 т грубих кормів, тирса та тверде паливо, пошкоджено речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговими караулами ДПРЧ-19 Управління та місцевої пожежної команди с. Устя - Зелене, під час гасіння врятовано 2 будівлі. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.