Тернопільщина посідає друге місце в Україні за ремонтом доріг

Опубліковано в Новини 26.01.2022

За минулий рік відновили рекордну кількість доріг у Тернопільській області. Всього відремонтували 277,2 км автошляхів державного значення.

Про це розповів журналістам голова облдержадміністрації Володимир Труш під час прес-брифінгу «Велике будівництво у цифрах».

- Тернопільщина сьогодні посідає друге місце в Україні за ремонтом доріг. Знаковими об'єктами є: Дорога Єдності М-30, Гаївська розв’язка, об’їзна Тернополя та Струсівський міст. Окрім доріг, відновлюємо 28 мостів. На 24 з них роботи вже завершені. Це вп’ятеро більше, ніж за усі роки Незалежності, - зазначив голова Володимир Труш.

У двох населених пунктах повністю замінили комунікації під дорогами у рамках капремонту. У Бережанах роботи вже завершено, у Підволочиську заміна комунікацій продовжать цього року.

На 2022 рік запланований ремонт 230 кілометрів доріг та 30 штучних споруд. Серед найбільших об’єктів - будівництво Північно-східного обходу Тернополя, а також транспортної розв’язки у двох рівнях на перетині доріг Р-41 і Р-39.

 

Джерело: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.