На Тернопільщині іномарка врізалася у вантажівку з газовою цистерною

Опубліковано в Новини 15.01.2022
ДТП трапилися 13 січня на Зборівщині.
 
На трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська, поблизу села Ярчівці, автомобіль «HONDA» не дотримався безпечної дистанції  та врізався у вантажівку  «DAF» з газовою цистерною.  Внаслідок автопригоди травмувалися дві пасажирки «HONDA ». Одну потерпілу медики доправили до лікарні.
Цистерна зі зрідженим газом внаслідок ДТП пошкоджень не зазнала та загрози не становила. На місці події працювали рятувальники.
Вирішується питання щодо внесення події і до Єдиного реєстру досудового розслідування згідно статті 286 ККУ.  Поліцейські встановлюють детальні обставини автопригоди.
 
Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.