У Тернополі поліцейські встановлюють особу чоловіка, який залишив невідомий предмет біля однієї із церков

Опубліковано в Новини 01.01.2022

Про невідомий предмет, на якому лежать картки та стирчать дроти, на лінію "102" повідомив невідомий. Дзвінок надійшов о 8.13 31 грудня. На місце ймовірної небезпеки виїжджала слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи. Фахівці обгородили місце та евакуювали людей. 

Коробка знаходилася на лавці біля катедрального собору у Тернополі. Вона нагадувала новорічний подарунок. 

- Ми прийняли рішення зруйнувати невідомий предмет. Ми його підірвали і жодих вибухонебезпечних предметів не виявили, - розповів заступник начальника відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Тернопільській області Віталій Ярошенко. 

Працівники поліції встановлюють особу чоловіка, який приніс та залишив коробку біля церкви. Оперативники опрацьовують відео з камер спостереження. 

Правоохоронці нагадують, якщо ви випадково виявили підозрілий предмет, до нього не можна ні підходити, ні торкатися – це небезпечно! Знешкоджувати такі речі повинні лише спеціально підготовлені фахівці піротехнічних груп. 

Не забувайте, що легковажне та необережне поводження з вибухонебезпечними предметами може призвести до загибелі або каліцтва як дітей, так і дорослих!

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.