З будинку пенсіонерів на Тернопільщині зловмиснці поцупили золоті вироби

Опубліковано в Новини 02.01.2022

У вчиненні крадіжки співробітники поліції підозрюють двох жінок. Тривають оперативно-розшукові заходи для розкриття злочину.

Повідомлення про крадіжку з будинку надійшло до співробітників Шумського відділення поліції від 71-річної жительки Шумська. Виїхавши на місце події, працівники поліції встановили, що вдень на подвір’я пенсіонерів зайшли дві невідомі жінки. Допоки господарі були у літній кухні, зловмисниці пробралися до їх оселі і винесли звідти 20 найменувань золотих виробів. До будинку проникли, скориставшись тим, що потерпілі залишили ключ в замку вхідних дверей.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили автомобіль, на якому пересувалися зловмисниці, та вживають заходів з метою затримання їх, а жителів області застерігають не пускати до своїх господарств чи помешкань незнайомців. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.