На Тернопільщині оголосили підозру жінці, яка викинула своє немовля

Опубліковано в Новини 26.12.2021

Обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк загрожує жительці Борщівського району. Тридцятиоднорічна жінка народила та викинула власне немовля.

Новонародженого хлопчика в пакеті на території недіючого молокозаводу селища Товсте знайшла місцева мешканка. Чотирнадцятирічна дівчина, проходячи повз, почула дитячий плач. Коли підійшла ближче, то побачила пакет з дитиною. Вона забрала її, занесла в місцеву крамницю та викликала поліцію.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські знайшли матір немовляти. Це - 31-річна мешканка одного з сіл Чортківського району. Жінка виховує з чоловіком чотирьох дітей.

Народила дитину вона у власному будинку на Чортківщині. Аби приховати пологи, загорнула  дитину в покривальце, поклала у поліетиленовий пакет і перевезла в напівзруйнованоме приміщення  колишнього  «Товстенського молокозаводу».

Жінці оголосили підозру згідно із ч. 2 ст. 135 (залишення в небезпеці матір'ю своєї новонародженої дитини) КК України. 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.