На Театральному майдані Тернополя запрацювали нові зимові атракції

Опубліковано в Новини 21.12.2021

Напередодні свята Миколая Чудотворця на центральній площі Тернополя запрацювала Казкова резиденція – Хатинка Миколая, де на маленьких відвідувачів у період новорічно-різдвяних свят очікуватимуть розваги, різноманітні акції, майстер-класи та вікторини. Також усі охочі зможуть зробити фото на згадку із Миколаєм.

Працюватиме Казкова резиденція до 23 січня 2022 року згідно із графіком(деталі за тел. +38(098)0520720).

Окрім того, у неділю, 19 грудня, на Театральному майдані для тернополян та гостей міста відкрилися й інші традиційні зимові розваги – ковзанка просто неба та гірка для сноутюбів.

Додамо, для створення святкової атмосфери на Театральному майдані Тернополя встановлено також центральну новорічну ялинку, Різвяну шопку, тематичні фотозони, дитячі атракціони та дерев’яні будиночки, де можна скуштувати різноманітні страви, придбати солодощі та новорічні сувеніри.

 

Джерело: ТМР

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.