На Тернопільщині завершили розслідування вбивства відомого активіста

Опубліковано в Новини 29.11.2016

Винних - четверо осіб.

Процесуальним прокурором скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 4 осіб, обвинувачених у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.28 п.п. 4,6, 11, 12 ч.2 ст.115 КК України, тобто умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, з корисливих мотивів, на замовлення, організованою групою, із визначенням ролей кожного співучасника, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Нагадаємо, громадський активіст з м. Кременець помер у лікарні 27 травня 2016 року після завданих йому тілесних ушкоджень.

Слідство встановило 4 осіб, причетних до скоєння вбивства. Матеріали стосовно замовника злочину виділено в окреме провадження, в межах якого вживаються відповідні заходи щодо притягнення його до кримінальної відповідальності.

Стан слідства перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

13.06.2024 soroka
Затіняюча сітка: види, переваги, особливості вибору
У літню пору популярним захистом для рослин, альтанок, теплиць, будівель чи інших конструкцій є затіняюча…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.