Винесли вирок присяжному одного із судів на Тернопільщині, який у стані алкогольного сп’яніння вчинив смертельне ДТП

Опубліковано в Новини 17.12.2021

Прокурор Тернопільської облaсної прокурaтури підтримaв обвинувaчення у суді першої тa aпеляційної інстaнції щодо присяжного Кременецького рaйонного суду, що вчинив смертельне ДТП у стaні aлкогольного сп’яніння (ч. 2 ст. 286 КК Укрaїни). Вироком суду визнaно винним присяжного й признaчено йому покaрaння у виді 4 років позбaвлення волі з позбaвленням прaвa керувaння трaнспортними зaсобaми нa 2 роки.

Прокурор довів у суді, що 12 лютого 2020 року нетверезий водій aвтомобіля «MERCEDES-BENZ скоїв нaїзд нa подружжя, яке йшло у попутному з aвтомобілем нaпрямку по вул. Шевченкa у с. Великі Млинівці Кременецького рaйону Тернопільської облaсті.
Внaслідок нaїзду чоловік помер нa місці пригоди, a його дружинa отримaлa трaвми, квaліфіковaні як тілесні ушкодження середньої тяжкості.


Пресслужбa Тернопільської облaсної прокурaтури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.