Скандальний працівник поліції Тернопільщини піде на суд

Опубліковано в Новини 29.11.2016

Слідство завершене.

Правоохоронець, що привласнив боєприпаси, видані йому в АТО, постане перед судом, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Прокуратурою області завершено розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 262 (Привласнення бойових припасів), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами) КК України стосовно т.в.о. заступника начальника слідчого управління – начальника відділу слідчого управління Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Мова йде про правоохоронця Казимира Попіля.

Прес-служба прокуратури зазначає, що встановлено: під час службового відрядження в зону АТО правоохоронець отримав разом із табельною зброєю набої та ручну гранату, проте після повернення зі Сходу видані йому боєприпаси в чергову частину Тернопільського МВ УМВС України не здав, а привласнив. У лютому цього року під час обшуку за місцем проживання у нього було вилучено 144 патрони калібру 7,62х39 мм., 10 патронів калібру 9х18 мм., ручну гранату «РГД – 5». 

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до суду.



Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.