У Тернополі прийняли рішення про перенесення робочих днів у 2022 році

Опубліковано в Новини 02.12.2021

Першого грудня на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийнято рішення про перенесення робочих днів у березні та червні 2022 року  для працівників виконавчих органів міської ради і на умовах, визначених законодавством.

Відповідно до рішення робочі дні перенесено:

  • з понеділка 7 березня на суботу 12 березня;
  • з понеділка 27 червня на суботу 2 липня.

Такі зміни введені з метою раціонального використання робочого часу і створення сприятливих умов для святкування у 2022 році: 8 березня - Міжнародного жіночого дня та 28 червня - Дня Конституції України, а також на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2021року №1004-р «Про перенесення робочих днів у 2022 році».

Виконавчим комітетом рекомендовано керівникам підприємств, установ і організацій міста Тернополя перенести робочі дні відповідно до даного рішення у порядку і на умовах, установлених законодавством, для працівників, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.04.2024 soroka
Transparency International Ukraine визнала Тернопіль найпрозорішим містом України, - інфографіка
Тернопіль визнали найпрозорішим містом України. За результатами рейтингу «Transparent cities/Прозорі міста», Тернопіль отримав найвищі показники…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.