Тернополянин у складі збірної України виборов «срібло» на міжнародному турнірі

Опубліковано в Новини 26.11.2016

18 -19 листопада у Бухаресті відбувався традиційний Міжнародний турнір з трьох видів боротьби – «Кубок Націй». Учасниками змагань стали 10 команд з різних європейських країн, серед яких і українська.

Після упевнених перемог над командами Румунії і Польщі, у фіналі українські борці поступилася збірній Росії. У складі збірної України виступав вихованець ДЮСШ з греко-римської боротьби, учень Школи вищої спортивної майстерності, майстер спорту міжнародного класу Андрій Антонюк. Тернополянин був у ваговій категорії 80 кг.

-          Серед юніорів Андрій був призером Чемпіонату світу у 2013 році, а зараз перейшов у нову вікову категорію і на такого роду змаганнях виступає вперше. Він проявив себе на висоті, а 6 грудня вилітає у Будапешт на Чемпіонат світу серед клубів, - розповів заслужений тренер України Андрій Телебан.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.