Версія для друку

«Соціальну карту тернополянина» відтепер можна поповнити за допомогою електронної платіжної системи «Portmone»

Опубліковано в Новини 25.11.2021

Для зручності власників персоніфікованого електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» та безпечного і безконтактного поповнення карти, відтепер доступним для використання став ще один віддалений спосіб поповнення карти – через Українську міжбанківську електронну платіжну систему Portmone.

Для того, щоб поповнити картку, власникові необхідно:

  1. зайти на сайт https://www.portmone.com.ua;
  2. перейти у вкладку меню «Каталог послуг»;
  3. знайти розділ «Транспорт» та обрати  вкладку  «Карта тернополянина», або ж просто перейти за посиланням.

Для поповнення «Соціальної карти тернополянина» скористатися можна також мобільним додатком Portmone.

Нагадаємо, для віддаленого та швидкого поповнення персоніфікованих електронних квитків «Соціальна карта тернополянина» функціонує декілька сервісів:

  • Портал тернополянина. Потрібно зайти за посиланням fayna-karta.te.ua, обрати розділ «Поповнення карти», ввести номер електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» та суму, на яку потрібно поповнити квиток. Після цього обрати кнопку «Поповнити» і ввести  дані банківської карти.
  • Oplata.te.ua. Необхідно ввести номер карти, суму поповнення та перейти до оплати: ввести номер банківської карти і сплатити потрібну суму.
  • EPS eps.org.ua- сервіс для подачі показників та оплати за комунальні послуги, але розробники додали можливість поповнення електронних квитків, що робить ресурс ще більш функціональним.  Тут потрібно ввести номер карти, суму поповнення та перейти до оплати: ввести номер банківської карти і сплатити потрібну суму.
  • City24. При бажанні поповнити електронний квиток через City24, користувачу потрібно перейти за посиланням https://city24.ua/ua, ввести у графі пошуку слова «Карта тернополянина», після чого вибрати один із варіантів поповнення та ввести бажану суму.

Функціонують у Тернополі також 31 платіжний термінал «2click», скористатися якими для поповнення карти тернополянин жителі громади можуть у зручний для них час.

Зверніть увагу! Кошти після віддаленого поповнення активуються на квитку у момент валідації в громадському транспорті через 24 години після поповнення.

 

Джерело: ТМР