Мешканцю Тернопільщини "світить" 4 роки позбавлення волі за пограбування пенсіонера

Опубліковано в Новини 21.11.2021

Прокурори Кременецької окружної прокуратури здійснювали  процесуальне керівництво та підтримали публічне обвинувачення за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством) стосовно жителя с. Горинка Кременецького району.

Під час судового розгляду кримінального провадження обвинувач довів, що раніше неодноразово судимий громадянин 18 вересня 2021 року пограбував та побив односельця. Увійшовши через незачинені двері до будинку пенсіонера, обвинувачений кілька разів ударив його. Переконавшись, що потерпілий не зможе чинити спротиву, чоловік забрав його гаманець з грошима та інші особисті речі і утік.
Погодившись із позицією прокурора, Кременецький районний суд визнав особу винною і призначив їй покарання - 4 роки позбавлення волі.
Вирок ще не набрав законної сили.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.