У ДТП неподалік Тернополя загинув чоловік

Опубліковано в Новини 20.11.2021
Автопригоду з летальними наслідками зареєстрували поліцейські 18 листопада на трасі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка, в селі Смиківці.
Там не розминулися вантажівка та легкове авто. За словами водія автомобіля VOLKSWAGEN JETTA, він рухався дорогою за позашляховиком марки Toyota. В якийсь момент кросовер різко змінив напрям руху, перелаштувавшись у праву смугу транспортного потоку.
Саме в цей момент водій VOLKSWAGEN побачив перед собою вантажівку DAF, яка стояла з увімкненим лівим покажчиком повороту. Чоловік спробував уникнути удару, але не встиг і в'їхав лівою частиною іномарки у вантажівку. Пасажир, 1996 року народження загинув на місці події. Водія та ще одного пасажира з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні.
Триває слідство згідно ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження Кримінального кодексу.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.