У тернопільському парку ночує невідома (фото)

Опубліковано в Новини 29.10.2021

У парку Топільче вже два дні люди бачать жінку, яка, імовірно живе в парку.

Про це розповіли у спільноті «Плітки тернопільські».

У обговоренні містяни зазначають – до жінки підходили з пропозицією допомогти. Проте, вона відмовилася.

–Жінці пропонували допомогу і пропонували звернутися до центру, в якому надають тимчасову допомогу з житлом тим, хто опинився у скруті, але, очікувано, вона відмовилася, – каже Tetiana Semus.

–Я проходила біля цієї жінки, там з нею є ще дочка, це було у середу. Вони сиділи ще на ін. місці. Запиталась чи потрібна їм допомога. Вони мені почали, що звертались у поліцію і т.д., ніяких результатів, що у них вкрали телефони, не мають звідки дзвонити. Я сказала, що можу зв'язатись з центром соц. обслуговуваня населення, що ця установа допомагає людям, які залишились у складних життєвих обставинах. Жінка не захотіла, щоб я дзвонила, сказали написати їй номери на листочку і залишити, я так і зробила. Не хочуть люди допомоги, це їх вибір. Далі я пішла. Приблизно через 1 км. перестріває мене ця жінка (йшла вона якоюсь ін. дорогою) і каже чи можна з вашого тел. подзвонити. Кажу так, звісно. Вона дзвонила по своїх номерах, типу "родичі", які можуть допомогти. Довго не говорила, одни номер був поза зоною, за іншим два слова перекинулись. Після цих її дзвінків вже дві ночі підряд до мене приблизно о 1-2 ночі дзвонять з невідомого номера. Можливо ці люди пов'язані з шахраями, а можливо й самі попали у шахрайську пастку. Можливо вони залякані, але допомоги не хочуть, то як їм допомогти. Ця жінка розповіла свою історію, але на скільки вона правдива хто зна... – говорить Sofia Tybinka.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.