У роботу деяких тролейбусів у Тернополі внесено зміни

Опубліковано в Новини 29.10.2021

КП «Тернопільелектротранс» повідомляє, що у зв’язку із аварійним ремонтом секційного перемикача контактної мережі на вул. 15 Квітня в районі пішохідного мосту, орієнтовно з 13.00 до 15.00 год. будуть внесені зміни у роботу тролейбусів на маршрутах №№7,10,11.

Тролейбус №7 з ТЦ «Епіцентр» курсуватиме на вул. Слівенську– просп. Степана Бандери - вул. Руська - Центр - вул. Митрополита Шептицького- Ринок - далі за маршрутом.

Тролейбус №10 від Центру курсуватиме на вул. Князя Острозького (Філармонія) - Залізничний вокзал – вул. Київську – просп. Злуки – «Універсам» - далі за маршрутом.

Тролейбус №11 від Центру курсуватиме на вул. Князя Острозького (філармонія) - Залізничний вокзал – вул. Київську – просп. Злуки – «Універсам» - далі за маршрутом.

Просимо вибачення у тернополян за тимчасові незручності. На місці працює бригада робітників, щоб якомога швидше усунути поломку.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.