На Тернопільщині 40-річний чоловік накинувся з ножем на рідного батька

Опубліковано в Новини 19.10.2021
До співробітників Зборівського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них з проникаючим ножовим пораненням доправили 61-річного чоловіка. Поліцейські встановили, що травму потерпілий отримав за місцем свого проживання від 40-річного сина.

За попередньої інформацією, родичі розпивали спиртне, коли між ними виникла суперечка. Що стало причиною сварки – пригадати не можуть. В якийсь момент 40-річний чоловік схопив кухонний ніж та завдав ним удар в ногу своєму батькові.

Отримане потерпілим поранення кваліфіковане як середньої тяжкості.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.122  (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 3 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.