Тернопільські біатлоністи виграли «Гонку майбутніх чемпіонів» у Луцьку

Опубліковано в Новини 18.10.2021

Тернопільські спортсмени Назарій Парадовський та Тетяна Тарасюк стали переможцями Всеукраїнських змагань з літнього біатлону «Гонка майбутніх чемпіонів».

Такий турнір відбувся у Луцьку. У програмі була естафетна гонка (1 юнак +1 дівчина), що пролягала  центром міста. Для участі у цьому видовищному та захоплюючому виступі приїхали дев’ять команд з Тернопільської, Львівської областей та Закарпаття - хлопці та дівчата 2008, 2004 та 2007 років народження. «Гонку майбутніх чемпіонів» було присвячено Дню захисників та захисниць України, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Переможцями змагань стали тернопільські спортсмени - вихованець ОДЮСШ із зимових видв спорту Назарій Парадовський та випускниця школи, а зараз учениця ТО ШВСМ Тетяна Тарасюк. Тренуються юні біатлоністи під керівництвом Назарія Бурика, - повідомляється на сторінці школи у соцмережах.

«Це одиночна, змішана естафета. Вуличні змагання у Луцьку плануємо зробити традиційними і наступного разу зібрати на трасі представників з усіх регіонів України», – розповів голова Луцької федерації біатлону Василь Покотилець.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.