«Мерзли під дощем, щоб здати ПЛР», – тернополянка про умови тестування на коронавірус

Опубліковано в Новини 15.10.2021

У мережі тернополянка Анна Бирич розповіла,в яких умовах проводять безкоштовне ПЛР-тестування на COVID-19 на території 1-ї міської лікарні.

Інформацією жінка поділилася на власній сторінці у мережі.

За словами Анни Бирич, по запису того дня здати тест мали 200 людей, яким довелося очікувати у живій черзі.

Жінка додає, що вона чекала з 11 до 13:30 на вулиці під дощем.

–У пункті прийому на робочому місці 3 людей . Одна, яка здійснює забір матеріалу і дві інших , які пишуть документацію, – говорить Анна Бирич. –Зателефонувала у міськ раду - (запис розмови кріплю нижче ). За першим дзвінком сказали що все виправлять , а от за дзвінком з яким є запис - висновки робіть самі .

До допису жінка прикріпила запис телефонної розмови. За словами жінки, котра представилася Іриною у зв’язку з обмеженнями бюджету, змінити умови проведення тестування або створити ще один пункт наразі неможливо.

У обговоренні користувачі діляться власним досвідом ПЛР-тестування з направленням сімейного лікаря.

–Я також там стояла , маючи температуру . Вистояла,бо було не багато людей переді мною , а от позаду – величезна черга, –каже Yulka Pakhomova. – Номерок мені не давали,лише години для здачі , але це не помогло . За 2 год справилася.

Здавала ПЛР тест в п'ятницю 8 жовтня. По цій самій адресі. Сімейний лікар заздалегідь сказала прийти на 11.15 год. Прийшла на 10 хв скоріше. Була жива черга, я була третя. Здала тест о 11.10 год. Сімейний лікар для того і зазначає час, аби не було черг, але з якихось причин люди не приходять в точно вказаний час, – зазначає Вероніка Лобода.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.