«Нічого не їла та тільки спала»: що трапилося з літньою жінкою в лікарні на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 07.10.2021

Жителька Тернопільщини, Ірина Шимків у мережі розповіла, що трапилося з її бабусею під час перебування в лікарні.

Історією Ірина Шимків поділилася у спільноті «Підслухано в Чорткові».

За словами пані Ірини, 70-річна жінка захворіла на коронавірус, а через тиждень після огляду в лікаря пенсіонерці повідомили, що в неї  – запалення легень.

Жінку було шпиталізовано у Чортківську лікарню.

– І тут все почалося... Бабуся своїми силами ввійшла до лікарні але за два тижні її мусили виносити ... не рухомо тільки лежить, – розповідає Ірина Шимків. – За весь час молода лікарка запевняла маме що все з нею добре і потрібно купити їй вітаміни ... нажаль не можна було там ввійти і навіть поговорити, мамі тільки раз вдалося додзвонитися до неї на мобільний але вона так і нічого важливого не сказала.

За словами жінки, яка перебувала в тій ж палаті, пенсіонерка у лікарні переважно лише спала та мало говорила.

– Коли її забирали сусідка по палаті сказала що вона нічого не їла, за весь час перебування у лікарні переважно тільки спала,.. всі передачі з їжою залишилися нерухомо біля її ліжка. Найгірше що навіть її там не перебрали за два тижні, по всьому тілі сліди від лежання, і весь одяг брудний.., – каже Ірина Шимків. – Вчора її забрали до дому, всі говорять що не повинні сподіватися дива... Бабуся лежить нерухомо, не їсть трохи п'є води і мало говорить. Може, хтось має якусь інформацію, що робиться в тій лікарні!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.