На Тернопільщині 46-річний чоловік пропонував хабар поліцейським

Опубліковано в Новини 22.09.2021

Надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище інкримінують правоохоронці Чортківського РВП жителю району. Підозрюваний, аби уникнути відповідальності за злочин хотів заплатити поліцейським 2000 гривень.

Патрулюючи територію працівники поліції помітили трактор з причепом на якому  знаходилася заготовлена деревина. За кермом знаходився 46-річний чоловік. Перевіряючи документи на транспорт та дрова поліцейські виявили їх відсутність. Як пояснив краянин, деревину він зібрав у лісі. Однак, аби на нього не склали адміністративних матеріалів за порушення, він вирішив заплатити правоохоронцям готівку. Факт надання неправомірної вигоди зафіксувала нагрудна камера патрульного.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

На чоловіка склали постави за порушення ч.6 ст. 121, ч. 1 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відомості про злочин слідчі внесли в ЄРДР відповідно до ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області


 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.