Припаркувався на зупинці та наїхав на хлопця: у Тернополі люди скаржаться на водія

Опубліковано в Новини 21.09.2021

Вчора, 20-го вересня бус заїхав на зупинку, що на вулиці Лесі Українки та мало не задавив пішохода.

Про це люди розповіли у спільноті «Stupid parking Ternopil (фіксація порушень правил паркування в Тернополі)».

– 20 вересня в 16,30 я став свідком того ,як бусік на зупинці Лесі Українки, де квітоцентр , на самій зупинці , де люди очікують на тролейбус, здавав заднім ходом і наїхав на хлопця, студента, який був обернутий в іншу сторону і не побачив його, хлопець вмить опинився під бусом, на мої крики водій огризався -я тут розвантажую товар, - маю право! І очей позаду буса не маю, – каже Georgiy Larin. – От запитання ,чи мають водіі заїзжати на зупинку де знаходяться пішоходи? І увімкнувши задню передачу наїзжати на людей . Хтось мені розтолкує як він має розвантажувати товар згідно правил дорожнього руху?

У обговоренні користувачі зазначають: дії водія – порушення правил дорожнього руху.

– При русі заднім ходом водій зобов'язаний переконатись у відсутності перешкод або звернутись за допомогою, – пише Олена Степанова.

Там тепер буде так постійно. Заїзду з іншої сторони до магазину немає, а носити далеко руками вони не будуть. То тепер або на самій зупинці будуть паркувати, або на пішохідну зону під самий магазин заїжджати. А студент другий раз уважніший буде, теж наука свого роду, що в нас в Україні, особливо в Тернополі, на тротуарах, зупинках і навіть у парках треба дивитись по сторонах і не відволікатись, – каже Андрій Галаван.

– А студент що,на проїжджій частині стояв,що йому уважнішим потрібно бути?!!! Однозначно винуватий водій. І це не оправдання,що носити далеко. ТРОТУАР Є ТРОТУАР, – зазначає у відповідь Василь Михайлович Кадобний.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко: Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів
Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.