Раніше судимий мешканець Тернопільщини знову пішов на злочин

Опубліковано в Новини 05.09.2021

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Тернопільського районного управління поліції від 47-річної жительки обласного центру. У її чоловіка на території залізничного вокзалу невідомий викрав велосипед.

Як з’ясувалося, злодій скористався тим, що потерпілий залишив свій двоколісник без нагляду поблизу громадського закладу.  

У ході проведення розшукових заходів оперативники встановили особу, причетну до крадіжки. Ним виявився раніше судимий 39-річний житель Тернопільського району.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Оперативники продовжують перевіряти причетність жителя Тернопільського району до вчинення інших злочинів.

Поліцейські радять тернополянам не залишати велосипеди без належного нагляду. Використовуйте надійні велозамки та намагайтеся паркувати свій транспортирний засіб лише у спеціально відведених для цього місцях.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.