На Тернпільщині відремонтували ще один міст

Опубліковано в Новини 29.08.2021

Для трансорту та пішоходів відкрили, відбудований за найновішими технологіями, міст у Лисівцях.

Розпочали відновлення шляхопроводу  торік, у рамках програми Президента «Велике будівництво». Відтак, підрядна організація практично з «нуля» звела міст, довжиною 64 метри. Проїжджу частина мосту (габарит) розширили до 8 метрів, на ній 2 смуги руху. Також влаштували 2 тротуари по 2,25 метра кожен.

- Продовжується реалізація програми президента Володимира Зеленського «Велике Будівництво» і 26 серпня ми відкрили новий міст в селі Лисівці. Це перший міст цього року, який здаємо в експлуатацію. Всього, на даний час дорожники ремонтують 15 мостів Тернопільщини. У планах - ремонт ще семи мостів, - розповідає Ігор Гайдук, заступник голови Тернопільської облдержадміністрації.

Додамо, міст в Лисівцях є частиною автошляху державного значення Р-24 Татарів – Косів – Коломия – Кам’янець-Подільський.

 

Джерело: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.