Тернопільщина: на річці Збруч на гарячому впіймали браконьєрів

Опубліковано в Новини 25.08.2021

Державна екологічна інспекція у Тернопільській області виявила факт браконьєрства на річці Збруч.

У ніч з 21 на 22.08.2021 року під час проведення рейду по боротьбі з браконьєрством на р.Збруч на території Скориківської сільської територіальної громади, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища виявлено громадянина, який незаконними знаряддями лову здійснив вилов водних живих ресурсів в кількості 167 шт. (128 карасів, 38 пліток, 1 сазан).

На порушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.4 ст.85 КУпАП. На даний час розраховується сума збитків, завданих навколишньому природному середовищу, після чого матеріали будуть скеровані до суду, повідомляють в інспекції.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.