Друга черга будівництва «Водної арени Тернопіль» - на завершальному етапі

Опубліковано в Новини 25.08.2021

Друга черга будівельних робіт на території веслувального каналу з інфраструктурою "Водна арена Тернопіль" — на фінальному етапі. Об’єкт реалізується у межах Програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

- "Водна арена Тернопіль" — масштабний та важливий об’єкт для спортивної спільноти України. Наразі, завершується друга черга будівництва. Вже незабаром на території арени проводитимуть чемпіонати з водних видів спорту, як на національному, так і на міжнародному рівні, — зазначив заступник Міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря.

"Водна арена Тернопіль" розрахована на тисячу глядацьких місць. Варто зазначити, що у 2020 році тут побудували гідротехнічні та спортивні споруди, суддівську вежу, глядацькі трибуни та конференц-зал на 670 осіб. Цьогоріч завершується будівництво майданчиків для нагород спортсменів, облаштування сучасної системи обліку часу змагань "TimeSystem" та пускових систем "Альбано" (це метод маркування трас байдарок, каное та греблі з використанням ліній буїв).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.