Мешканці Тернопільщини віддали шахраям 65 000 гривень

Опубліковано в Новини 25.08.2021

З картки кременчанина пройдисвіти викрали 40 тисяч гривень, а тернополянка, повіривши незнайомцю, котрий назвався менеджером банку, втратила 25 тисяч гривень.

Зі слів потерпілих, до них зателефонували невідомі особи, представилися співробітниками банків, клієнтами яких вони є, і запропонували послуги: із розблокування картки – для тернополянки, із захисту коштів - для кременчанина .

Погодившись на умови незнайомців, назвавши дані банківських рахунків та іншу інформацію, яка не підлягає розголошенню, потерпілі згодом виявили, що з їхніх карток зникли всі грошові збереження.

Вирішується питання про внесення відомостей за фактами шахрайства до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.