Курять, п'ють та сідають на край: як на одному з тернопільських дахів розважаються підлітки (відео)

Опубліковано в Новини 30.07.2021

У Тернополі на даху недобудованої споруди, що біля ТРЦ «Подоляни», розважаються підлітки.

Юнаки вживають спиртне та сідають просто на край даху.

Про це у мережі розповів Andrij Románových Savchuk.

Пів дня на даху будівлі біля «Подолян» бачимо, як розважаються хлопці: розпивають алкогольні напої, курять і вільно сідають на край будови. Дуже прикро, що їхні батьки, напевно, не знають, де знаходяться діти і що відбувається тут, – говорить чоловік.

Про те, що відбувається на даху містянин повідомив поліцію.

У обговоренні думки користувачів, щодо ситуації на даху розділилися.

– Запитувала диспечера автомийки що біля Подолян,каже що вони там щодня…Теж це мене збентежило дуже, – каже Olya Papuha.

– Я тоже раз там тусила. Благо я алкоголь не люблю і мені нудно в таких компаніях де всі вживають. То було 11 років тому. Ну та шо. Та випивають, курять цигарки, слухають музику і тусять там. Ніби нічого кримінального там не було. А вони вчепились дітей. Та впаде один. То інші будуть знати. Його вибір і 16-17 років не дитина 5-ти років, шоб за мамину спідницю триматись – пише Валерія Валуа.

–  Жахлива картина. Також потрібно зауважити те, що алкогольні напої та сигарети часто продають неповнолітнім. Як на мене - це трагедія нашої держави. Нехай Господь дасть мудрості, говорить Nataliia Musii. Мене, як маму підлітків, аж розболілося серце після цього відео. Бо ви праві! Ми часто заклопотані роботою і життєва рутина часто нас віддаляє від діток такого віку і ми навіть уявити не можемо , що наші діти можуть бути у таких місцях. Ми повинні часто діток з собою в церкву брати та прививати їм духовні та моральні цінності. Може тоді їх менше буде тягти до такого роду проведення часу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

08.10.2024 soroka
"Тернопіль для ЗСУ: 16-й батальйон отримує крила та міць"
Небо та земля - два фронти, на яких щодня виборюють нашу свободу бійці 16-го окремого…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.