Вхід на музичний фестиваль «Файне місто» з персоніфікованою «Картою тернополянина» – безкоштовний

Опубліковано в Новини 28.07.2021

28 та 29 липня вхід на міжнародний музичний фестиваль «Файне місто–2021» буде безкоштовним для усіх власників електронного персоніфікованого квитка «Соціальна карта тернополянина». 

Безкоштовний вхід можливий для власників звичайної, учнівської, студентської та пільгової карток тернополянина. Персоніфікований квиток повинен бути активований (мін. 1 грн на рахунку).

Для підтвердження особистості відвідувачам разом з карткою необхідно також мати паспорт.

Діти та підлітки до 16-ти років можуть відвідати фестиваль у супроводі батьків або осіб віком від 18-ти років, що зможуть пред’явити нотаріально засвідчений дозвіл від батьків.

Файне місто – Територія вільних людей відбудеться 28 липня – 01 серпня на території тернопільського іподрому. 28 липня буде нульовим днем на фестивалі, перші відвідувачі якого зможуть потрапити уже з 08:00 ранку. Протягом дня тут працюватимуть різноманітні фестивальні музичні локації та інтерактиви, окрім Main, Light та Dark Stages.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.