На Тернопільщині засудженій намагалися передати наркотики в цукерках

Опубліковано в Новини 27.07.2021

До співробітників відділення поліції у Збаражі надійшло повідомлення від чергового виправної колонії, що у селі Добриводи, про те, що в посилці, переданій одній із засуджених, виявлено поліетиленовий згорток із невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору.

Під час огляду передачі правоохоронці виявили невеличкий згорток, який був запакований усередину цукерки. Надійшла передача з міста Хмельницького. Особу відправника встановлюють.

Виявлену речовину поліцейські вилучили та направили на експертизу. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 (передача наркотичних засобів у місця позбавлення волі) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.   

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.