Політик з Тернополя отримав високу посаду на Івано-Франківщині

Опубліковано в Новини 26.07.2021

«Радикал» з Тернополя Богдан Яциковський очолив державне підприємство «Дороги Прикарпаття», яке знаходиться у підпорядкуванні Івано-Франківської ОДА.

Про це повідомили на сайті Івано-Франківської облдержадміністрації.

– 23 липня 2021 року у Державному підприємстві «ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ», яке належить до сфери управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації, приступив до виконання обов’язків в.о. директора підприємства Богдан Яциковський, призначений на цю посаду розпорядженням голови Івано-Франківської ОДА від 22.07.2021 року № 218-к, йдеться у повідомленні.

В ОДА додали, що з метою належного виконання обов’язків, покладених на нове керівництво, невдовзі буде проведено аналіз та аудит фінансово-господарської діяльності ДП «ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ» за останні роки діяльності.

Фото: з фейсбук-сторінки Богдана Яциковського 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.