На Тернопільщині втопився 37-річний чоловік

Опубліковано в Новини 21.07.2021

Вісімнадцятого липня, орієнтовно о 14:00 вийшов з дому та не повернувся житель с. Угринь Заводської ТГ Чортківського району, 1984 року народження. Особисті речі та одяг зниклого виявлено на березі р. Серет.

За зверненням працівників поліції до 19 липня до пошуків зниклого залучено чергове відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону, яким за допомогою човна здійснено обстеження орієнтовно 4 км прибережної лінії річки вниз по течії. О 20:15 пошукові роботи призупинено, зниклого громадянина не виявлено.

За інформацією УДСНС у Тернопільській області, пошуки продовжили 20 липня із залученням відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

О 9:50 у воді, неподалік місця зникнення водолази виявили тіло розшукуваного, без ознак життя. Ймовірна причина смерті – утоплення.

Всього, з початку 2021 року на водоймах Тернопільської області загинули 20 людей, з них 3 неповнолітніх.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.