«Російська рулетка замість відпочинку»: у Тернополі люди скаржаться на місцевий пляж

Опубліковано в Новини 13.07.2021

У мережі тернополяни скаржаться на стан та відсутність комфорту на місцевому пляжі «Циганка».

Про це люди розповіли у спільноті «Тернопільські плітки».

– На дворі липень. Неймовірна спека плюс вихідні погнали весь вільний люд поближче до води. Хтось має змогу відпочивати на Мальдівах, хтось в Греції, Турції чи Єгипті. Та є і такі, хто може задовільнитись і нашим Тернопільським ставом. І не потрібно їх вважати людьми третього ґатунку. Вони також заслуговують на свій рівень комфорту, сервісу і, найголовніше, БЕЗПЕКИ!!! Вирішив на ці вихідні і я спробувати відпочинок по простому на Циганці. Перших два пункти до уваги не беру, цілком і повністю покладаючи їх виконання на себе. Тому навіть і не розраховував на якогось лежака і офіціанта-бармена з прохолодними напоями і морозивом. Та запитання все ж таки виникли. Циганка, як пляж для тернополян, існує чи ні??? Бо якщо ТАК, то перебування на ньому перетворюється на справжній квест, а не на відпочинок, – пише Ігор Церулик.

За словами чоловіка, комфортному перебуванню на пляжі заважає засміченість як суші, так і води.

– По-перше, по всій території розкидано купа сміття. Смітники розміром з відро забиті вщент, трава вся всіяна якимось конфеті. Та це дрібниці. Вступає в дію другий етап: як зайти в воду? Та частина плити, що над водою гаряча, що аж обпікає ноги, але це дурниці. Небезпека підстерігає людину коли вона хоче зробити крок в воду. Бо та частина плити, що в воді покрита водоростями і надзвичайно слизька. На моїх очах впало троє і одна з тих людей досить травматично. І це зовсім не смішно, якщо що. Так, там є дерев'яний спуск. Один на весь берег. І, доречі, також не зовсім безпечний, – розповідає чоловік.

На дні озера тернополян також чекають неприємні сюрпризи.

– Але ось нарешті ви в воді. Та йти босими ногами не зовсім зручно. Бо дно, наче встелене щебнем, дуже коле ноги. Найстрашніше, це арматура, що стирчить з дна десь на сантиметрів двадцять. І якщо зачепити ногою ці штирі, то травма гарантована. А діти просто там поряд ще й пірнають з головою. Це більше схоже на російську рулетку, ніж на комфортний і, головне, безпечний відпочинок. Я вже не говорю про водорості, які чіпляються до тебе і якість води, – додає містянин. – Я цей квест пройшов. Слава Богу без наслідків. А чи буде так з усіма? І взагалі чому люди, йдучи з думкою про відпочинок, повинні думати про приховану небезпеку? Питання до кого??? А всім хто любить відпочивати на Циганці просто БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!!!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.