Тернопільська легкоатлетка виступатиме на Олімпійських Іграх у Токіо

Опубліковано в Новини 13.07.2021

Виконком Національного олімпійського комітету України за поданням національних федерацій та згідно з міжнародною й національною системою відбору затвердив поіменний склад Олімпійської збірної України для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо-2020. Відтак, Україну на найголовнішому спортивному змаганні представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах).

Найбільша кількість спортсменів від України буде делегована у легкій атлетиці - 47. Серед них виступатиме і тернопільська спортсменка Наталія Стребкова. Вже 1 серпня наша атлетка стартуватиме в олімпійських змаганнях легкоатлетів на дистанції 3 тисячі метрів з перешкодами. Наталя Стребкова – майстер спорту України міжнародного класу, представляє Тернопільську обласну школу вищої спортивної майстерності та ФСТ «Динамо», тренер Олександр Степанюк.

У складі олімпійської збірної буде і ще одна тернополянка - вихованка тернопільської фехтувальної школи, шпажистка Олена Кривицька. Наша землячка стала переможницею Європейського кваліфікаційного турніру в Мадриді (Іспанія) і завоювала єдину олімпійську ліцензію, яку розігрували в жіночій шпазі. У фіналі українська шпажистка перемогла Олександру Ндоло з Німеччини – 15:12. Для Олени Кривицької Олімпіада в Токіо буде третьою в кар’єрі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.