Тернополяни просять заборонити автівкам нічні поїздки центром міста (відео)

Опубліковано в Новини 12.07.2021

У мережі житель вулиці Руської скаржиться на часті нічні перегони на центральній вулиці міста та постійні порушення ПДР.

Про це Рустам Давлетов розповів у спільноті «Тернопільські плітки».

– Ці відео зняті в 1:20 ночі. За 1 хв. по вул. Руській проїхало близько 20 автомобілів і 2 мотоцикла. В таку спеку хочеться відкрити вікно і пустити в оселю свіже прохолодне повітря.  Але через постійний шум проїжджаючих авто, це зробити не можливо,розповідає він. – Для інформації по Руській часто влаштовуються «перегони» зі Східного в центр і навпаки, а також після 3:00 приїзжають навіть фури, водії яких не хочуть витрачати час на об‘їзд. Всі ці порушення робляться без перешкод. Підкажіть будь-ласка , які варіанти виходу з цієї ситуації? І чи можна вимагати встановлення знаку «рух заборонено» у нічну пору доби?

У обговоренні користувачі до скарг тернополянина ставляться по-різному: одні з розумінням, інші – з гумором.

– Якщо вночі вас будять звуки вулиці, то ви просто не хочете спати. Знайдіть нормальну роботу і будете легко засинати навіть під колонкою в нічному клубі, – каже Олександр Македонський.

– А ще коли після дощу мокрий асфальт,там такий шум!!! В мене подруга жила на Руській 1,я часто лишалась в неї ночувати,це дійсно не поспиш...вона ту квартиру продала і бачу люди поставили собі кондиціонер щоб вікна не відкривати, – розповідає Ника Смирнова.

– Ну мене дивують такі люди))) а в селі собаки вночі гавкають, а біля озера жаби квакають, а біля аеропорту літаки літають, а біля швидкої сирени всю ніч виють)))) люди хочуть жити в центрі але, щоб було тихо як в спальному районі. Це ваш особистий вибір і це проблема всіх великих міст, хочете тишини переселяйтеся в тихіші райони міста в приміську зону, – радить Andriy Budzinsky.

Налетіла купа порадників щодо продажу квартири чи переїзду в село. Я вас чудово розумію, бо проблема не в тому, що машини вночі їздять через Центр, а те, що вони ганяють на неймовірних швидкостях. Як наслідок сильний шум, свит і т.д. А на поліцію надії мало - всі про місцеві перегони знають і нічого не роблять, а поодиноких екстремалів ніхто не буде ловити, додає Natalya Strelbitska.

– Мені мішають спати комарі , попрошу заборонити їм літати в тернополі або зачистити з міста, – пише Gankevich Leva.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.