У лікарні швидкої допомоги тернополяни можуть отримати безкоштовне лікування методом гемодіалізу

Опубліковано в Новини 12.07.2021

Сучасний Центр гемодіалізу, який функціонує на базі КНП «Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги», надає безкоштовні медичні послуги для тернополян, що мають ниркову недостатність.

- Нам вдалося залучити кошти та отримати сучасне обладнання від європейської компанії «B.Braun» для відкриття міського Центру гемодіалізу. На території Тернопільської громади проживає близько 50-ти осіб з нирковою недостатністю. Відділення укомплектовано вісьмома сучасними апаратами, для проведення процедур гемодіалізу та гемодіафільтрації, - розповідає міський голова Сергій Надал.- Після проведеного капітального ремонту встановлена сучасна водоочисна система, що істотно підвищує якість процедури.

Як розповідає завідувачка відділення гемодіалізу лікарні швидкої допомоги Ольга Нюнькіна, у центрі лікування знаходиться на високому європейському рівні.

Нагадаємо, в рамках медичної реформи комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» уклало договір з Національною службою здоров’я України на лікування пацієнтів методом гемодіалізу в амбулаторних умовах. Тож процедури гемодіалізу в амбулаторних умовах для жителів Тернопільської громади є безкоштовними.

Звертаємо увагу! Щоб отримати безоплатно лікування методом гемодіалізу пацієнту потрібно отримати електронне направлення лікаря-нефролога та звернутись з цим направленням у міський Центр гемодіалізу за адресою: вул. Шпитальна, 2.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.