Тернополянам покажуть мистецтво лабіринту

Опубліковано в Новини 07.06.2021

Тернополян запрошують на відкриття виставки молодої художниці Софії Купецької під назвою «Лабіринт».

Роботи художниці презентують на креативній арт-платформі “На Пошті” у четвер, 11-го червня о 18:00 годині.

Про це повідомили на сторінці події.

—"В межах того, що описується як наш природній світ, гігантський малюнок роздробленого середовища, я прагну знайти своє місце. Відчути співзвучність, єдність, причетність. Зауважити однаковість процесів, відійти від себе, зануритись. Вирушити у подорож, зникнути, переродитись. Знайти порядок в межах того, що здається хаосом. І стати його частиною, — зазначено у події. — Цей проект про відносини між людиною та місцем, про свободу та простір, амбівалентність, розгубленість, щастя, втрату. Це не пошук абсолюту, не усамітнення. Це пошук зв’язку, потреба у злитті всередині та зовні, відстані та близькості.

 До слова, Софія Купецька — тернополянка, випускниця кафедри монументального живопису Львівської національної академії мистецтв. Це перша персональна виставка художниці у рідному місті.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
В "УДАРі Віталія Кличка" порушили питання збільшення представництва жінок в органах влади
Гендерна рівність та соціальна інклюзія – важливі складові демократичного розвитку суспільства та партійного будівництва зокрема.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.